Alle Ins en Outs over onze vakantievilla's - Februari 2019

Elke maand delen we nieuwe ins en outs over onze vakantievilla's Droomvilla Beekbergen en Vakantievilla Garderen. Wat voor lokale evenementen staan er op de planning, nieuws over het gebied, wat voor weer kun je verwachten en meer!

Lees snel meer over onze twee vakantiehuizen

Lokale Evenementen

In de maand januari staan er allerlei super leuke evenementen op de planning!

We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Wilgen knotten bij Klarenbeek

Datum: Zaterdag 02 februari 2019

Locatie: Ans Schimmel, Vorstersweg 1, 7382 AS Klarenbeek

Openingstijden: 09:00 uur - 12:00 uur

Omschrijving:

De afgelopen jaren hebben we de wilgen bij Ans Schimmel in Klarenbeek al een paar keer geknot. Er staan er nog een paar die wel weer een onderhoudsbeurt kunnen gebruiken!

Vlooienmarkt 

Datum: Zaterdag 16 februari en zondag 17 februari

Locatie: Vlijtseweg 118, 7317 AK Apeldoorn

Entreeprijs: Volwassen: €3,–. Kinderen tot en met 10 jaar zijn gratis.

Openingstijden: Van 09:00 tot 16:00 uur

Omschrijving:

Lekker snuffelen! Tijdens de vlooienmarkt in de hallen van Zwitsal zijn de kramen gevuld met speelgoed, poppen, boeken, stripboeken, horloges, grammofoonplaten en vele andere verrassende koopjes. Kortom, alle ingrediënten voor een succesvolle snuffeldag zijn aanwezig.


Vollemaanwandeling - Veluwe

Datum: Dinsdag 19 februari 2019

Locatie: Radioweg 1, 7348 BG te Radio Kootwijk 

Entreeprijs: Kosten: €12,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar: € 10,00. Leeftijd vanaf 8 jaar.

Omschrijving

Geniet van de volle maan op de uitgestrekte Veluwe bij Radio Kootwijk. Na ontvangst met koffie sta je stil bij de ondergaande zon en neem je afscheid van de dag. Vervolgens neemt de gids van Staatsbosbeheer je mee naar buiten voor een wandeling langs heidevelden en zandverstuivingen. Vanaf een rustige plek wacht je tot de maan opkomt. Het heldere licht van de volle maan geeft de bossen en vlaktes een mysterieuze sfeer. Zelfs bij bewolking zie je haar invloed. Na afloop wandel je gezamenlijk terug over de inmiddels donker geworden Veluwe. Een rustige, deels stille wandeling door het hart van de Veluwe.

Zwientjestocht

Datum: Zaterdag 23 februari en zondag 24 februari

Locatie: CSV Apeldoorn, Sportpark Orderbos, 7313 HN Apeldoorn

Openingstijden: 

30 km 09:00 - 10:00 uur

25 km 09:00 - 10:00 uur

20 km 09:00 - 11:00 uur

15 km 09:00 - 12:00 uur

12 km 09:00 - 12:00 uur

Entreeprijs: 

Volwassenen € 4,00

Kinderen € 2,00

Medaille € 2,00

Magneet € 2,00

Omschrijving

Deze route leidt je via het Orderbos met zijn statige beukenlanen naar natuurpark Berg & Os, dat grenst aan Kroondomeinen van Paleis het Loo. Dit is een natuurpark van 250 ha groot in de Apeldoornse wijk Berg & Bos aan de rand van het Veluwse heuvellandschap. Het park toont voor dit gebied karakteristieke planten en dieren van de Veluwe.

Naarmate je dieper in Berg & Bos doordringt verandert het karakter geleidelijk van een zorgvuldig aangelegd park in een ongerept, maar gevarieerd boslandschap. Op de terugweg kan je langs de route de wildkansel bezoeken om de everzwijnen en herten te spotten. Via mooie plekken rondom Apeldoorn wordt je weer teruggeleid naar Ugchelen. De route gaat grotendeels over onverharde paden.


24-uurs Wintersafari

Datum: 15 - 16 februari 2019

Locatie: Houtkampweg 9B, 6731 AV Otterlo

Entreeprijs: Kosten: € 152,50

Openingstijden: Dinsdag 15 februari 15.00 uur tot 16 februari 13.00 uur

Omschrijving

Tijdens de wintermaanden is men over het algemeen minder geneigd om de natuur in te trekken. Spijtig, volgens boswachter Henk Ruseler. Bedenkt u eens wat u allemaal mee kunt maken. De jagende blauwe kiekendief boven het Deelense Veld, een tot in de top met mos begroeide eik beschenen door de winterzon of een kudde moeflons op een wit berijpte korstmossteppe, dat zijn zo van die ingrediënten die een wintertocht over de Hoge Veluwe zou kunnen bevatten. En nu heeft u de kans om dit zelf mee te maken.

Met deze 24-uurs Wintersafari gaan we namelijk nóg verder. Naast de belevingen die we bij daglicht gaan hebben, bivakkeren we tijdens deze tocht in het veld en maken we een winternacht mee. De tocht is gepland van 15 januari op 16 februari. Het is dan volle maan, wat ongetwijfeld een bijzondere bijdrage zal leveren aan 24 uur Hoge Veluwe beleving.

Bron: http://www.uitinapeldoorn.nl


NIEUWSBERICHT

Schilder van Beelen uit Valkenburg neemt onder winterse omstandigheden Droomvilla Beekbergen onder handen

Droomvilla Beekbergen weer fris en fruitig het nieuwe jaar in

De gehele villa wordt opnieuw geverfd en gekit om de woning klaar te maken voor komend seizoen.

Zes maanden keutels op de Veluwe: De Wolf is officieel terug in ons

De wolf is terug in Nederland - nu echt. Wolvin GW998f ‘woont’ vandaag precies zes maanden op de Veluwe en daarmee is ze officieel een blijver. Het roofdier laat voortdurend visitekaartjes achter in de vorm van drollen: ‘Dit is mijn gebied.’ Na de otter en de bever hebben we vanaf vandaag dus een soort die terug is van weggeweest.

Een wolf op de Veluwe: voortaan maar ergens anders wandelen? Lennard Jasper, boswachter van Staatsbosbeheer: ,,Nee hoor, helemaal niet nodig. Het is een groot gebied en mensen mogen alleen op de paden komen. Kom juist wel, je hebt maar een heel kleine kans om de wolf te zien. Je kunt ’m tegenkomen, net als een edelhert of een zwijn. Sta stil, kijk dan en geniet. Met de hond wandelen? Ja hoor, maar hou ’m aan de lijn. Een wolf is een vluchtdier, maar hij moet niet in het nauw komen. Dan kan hij gevaarlijk worden. Blijf op het pad, dan is er niets aan de hand.’’

BRON: https://www.ad.nl/binnenland/zes-maanden-keutels-o...

Beoordeling van de maand - Vakantievilla Beekbergen

"Super huis op een schitterende plek. Lekker rustig. Heerlijke grote tuin. Echt genieten. Het park ligt in een prachtige bosrijke omgeving."

Cijfer: 9,3

Algemene indruk 9
Ligging10
Faciliteiten vakantiehuis 9
Inrichting en staat vakantiehuis 9
Hygiëne 9
Vriendelijkheid en service verhuurder 9
Prijs/Kwaliteit10

Terug naar overzicht

Laatste nieuws

Website powered by Ondernemerswebsites.nl.